lunedì 6 febbraio 2012

Nem hagy

Egyszerűen nem közelíthetem meg a számítógépet, mert lecsap, de úgy konkrétan, billentyűzet szétrombolva, monitor összemancsolva, szóval jobb a békesség és csak akkor közelítek ha alszik. Pl. most. sajna tiszta takony az egész gyerek, nem sikerült megúszni itt a nagy hó emergencyben. Olaszékat elég ,meglepetésszerűen érte a tél, mindenki fejvesztve rohangál meg kétségbeesik, mert esett kb. 20 cm (na jó, lehet, hogy 50). Meg jelzem, hogy ez az Alpok.  Azért ők alig ocsúdnak ebből a tragédiából. 


Gyerek a taknyot leszámítva rendeltetésszerűen működik, despotáskodik, fejünkre nő és cuki. Pl. vidáman reggelizik, meg ad az orális higiéniára. A havat nagy ívben tolja le, mondjuk a takonyra való tekintettel nem sok módot adtunk nekik az ismerkedésre, viszont lehet küzdeni az orrszívóval, aeroszollal, orrcseppekkel meg társaikkal mondani sem kell, hogy egyik sem kedvenc elfoglaltság.

Beszédben továbbra is a "Grazie", azaz Glááááááááccccie" a legtöbb, magyarul meg az "Egy", ez szimplán egy "E", de a szövegkörnyezet segít . :-). Állatok még minidg mennek birkával meg macskával kiegészülve. Bebebe és miámi.

2 commenti:

  1. annyira szép ez a gyerek! persze közben kevély is, tudom, nem lehet neki csak úgy benyalni akármivel.

    RispondiElimina
  2. hát max cseccsel, de a birkátokat már megszerette. Mindig mondom, hogy ez Zio Robitól jött

    RispondiElimina