mercoledì 9 novembre 2011

Mamma szórakozik

Így történt. Hétvégén. Apa nélkül. Gyerek nélkül. Nem volt még rá példa.Legalábbis az itáliai otthonban. Ornella volt a tettestárs, aki a legszórakoztatóbb rokon,már csak miatta megérte Csirihez menni.Ezo, bio, öko, buddhista, vega, kártyavető, reiki mester, szexuálisan túlfűtött, és mindemellett nagymama (ez utóbbi kettő asszem összefügg). Nincs ötven,és nagyon szeret 12 cm-es tűsarkú cipőkben sztreccsgatyákban asztalon táncolni mindenféle sakáltanyákban. Szombaton is ez volt,amin szénné röhögtem magam, és még azt is feledtette,hogy Ricky Martin, Waka Waka  meg La Bamba és ehhez hasonló rettenetek bömböltek.Ja, meg azt is,hogy belefutottam az apósomba. Ja. A lokálban. Az mondjuk kurva jó, hogy az idősebb generáció is simán eljár éjszakázni meg táncolni, ezen a helyen is 16-tól felfelé minden  volt.

Fél négyre értem haza,gyerek meg sem mukkant,nyolcig hagyott aludni, ami bármikor máskor nagyon kegyes gesztus,most azért kicsit korainak éreztem. Ja,és kb. 2 napig kellett felszáradnom. Edzeni kell,meg visszanyerni régi formám.

Meg közben volt árvíz,  meg Silvio elhúz (más mikor követi példáját?), ezt csak a történelmiség miatt írom,hogy évek múlva tudjam,na.

1 commento:

  1. Hát, ez csodás egy cikk lett, vicces és hát, ugye, történelmi is. :)

    RispondiElimina