martedì 11 gennaio 2011

Somma

Valami rejtèlyes okbòl Szegeden egzàltalàn nem volt idom irni, most meg benazok itt az olasz billentyuzettel,azert nincsenek jo ekezetek.
Napjaink nem valami valtozatosak - tovabbra sem - viszont nagyokat setalunk, a gyereket kinzom a jatszoszonyegen, valamint hizunk. Giuli legalabbis tuti, nagyon komoly hurkai fejlodtek, es a feje is egy golyò. Viszont megfordult, es tuti nem veletlen, mert tegnap este ketszer is csinalta. Jol lemaradtam rola a kameraval. Emellett fogzik is valoszinuleg, mert egy nyalgep, es allandoan tomi az oklet a szajaba. Ezert kapott ragokat, es mar azzal is eleg jol elvan. Mar ha beletalal a szajaba.
Vasarnap Kisalajjal korzozott es kavezgatott, szoval tarsasagi elete is kivalo, egyebkent is kezrol kezre jar, minidg jon hozza valaki latogatoba, aki jol meggyomoszoli. O meg a legkisebb ellenallast sem tanusitja. Cuki.

2 commenti:

  1. már visszamentel Olaszba?
    es Kisalaj hogy tetszett? sztem irto cuki o is. de azt nem tudom elkepzelni, hogy Dzsuli hizzon, mert eddig olyan kis mehecske-alkata volt

    RispondiElimina
  2. Kisalajbol nem sokat lattam, mert nagyon be volt bugyolalva a setahoz, csak a szeme latszott ki. A mehecske-alkat az nem tudom pontosan milyen, de dzsul kifejezetten hizik, mindenhol hurkak.

    RispondiElimina