giovedì 23 dicembre 2010

A pátriában

Megcsináltuk! Végül múlt szombaton siker koronázta a fáradalmainkat, és megérkeztünk Magyarországra, és véletlenül mázlink is volt, a landolásunk után lezárták Ferihegyet. Ha aznap sem tudtunk volna eljönni, akkor azt hiszem, hogy a falnak mentem volna. Mellesleg egész jól menedzseltük azt a babakocsi, poggyászok, etetés, stb. témát, a ded pedig kifejezetten jó útitárs volt a repülőn, bámészkodott meg flörtölt.

Itthon ítéletidő, de ez nem zavarta meg, hogy már az első nap degeszre töltöttkáposztázzam magam.Nyammm. Hülyék ezek az olaszok, semmit nem értenek a gasztronómiához.

Otthonunkban semmi nem változott, csak a tévécsatornák összetétele, apa minden kinyírt,ami politikailag irritáló lehet, ezért csak a sport van meg a TV paprika. Ez szerintem vicces. Meg az is, hogy szénné égetett egy lábast, de úgy gondolta, hogy ez senkinek nem fog feltűnni, ha a kukában salak alá temeti.Az, hogy ömlött a füst ki a konyhaablakon, az meg nem is érdekes.

Giulit különösebben nem viselte meg a környezetváltozás,alszik, és farkasétvágya van, gyakorlatilag lehetetlen kielégíteni. Intellektuális fejlődése rakétaszerűen halad felfelé, már olvastunk is, sőt internetezni is szeret (ööööö ....nem, nem fertőzöm a képernyővel). Ezenkívül talált magának egy új kedvenc pozíciót. Számomra érthetetlen,de mostanában ebben a helyzetbenszeret nézelődni.



Nessun commento:

Posta un commento