martedì 7 giugno 2011

Juli nem hagy


de tényleg nem. Hiperaktív, és most is úgy írok félkézzel, hogy a másikkal azt próbálom megakadályozni,hogy kettészakítsa a laptopot. Csiri már csak az én kiskutyámnak hívja olyannyira ragaszkodó lett, állandóan négykézlábazik y nyomomban,súlyosabb estekben a nadrágom szárába kapaszkodva.
Egyébként én is,és az apja is hótt betegek vagyunk,előző életünkben ezeket a napokat a paplan alatt, a tévét bámulva, az ágy mellé készített teát szürcsölgetve töltenénk,és nagyon sajnálnánk magunkat, de most erről szó sem lehet. Csecsszopó ugyanis hála Istennek kirobbanó formában van, és kotor jobbra-balra a lakásban. Tegnapelőttegy félpercre nem figyeltem oda, és a tusolóból kellett előrángatni. Beült.
Új fícsör, hogy tapsol,nagyon cuki,voltunk tegnap bevásárolni, és az egész Carrefourt végigtapsikolta, mert akkor tört fel belőle ez a képesség.
A gyerekeket továbbra isimádja,Mauvaltök nagy spanok lettek,csomótjátszanak együtt,ésinkább nem értékelném,hogy ez melyik gyerek részérőlmitjelent. Mau 6 éves, Julimeg nyolc hónapos. És partnerek.

Nessun commento:

Posta un commento