giovedì 21 luglio 2011

Szobatisztaság mikortól


Most ez a dilemma. Mindig van valami. Mert annak ellenére, hogy megfogadtam, hogy nem fogom Zsült más gyerekekkel szükségtelenül összehasonlítgatni, azért ha valami a közvetlen környezetben történik, azt nem tudom figyelmen kívül hagyni. Ugyanis Rebecca, aki ugye 2 hónappal fiatalabb, már bilibe kakál. (ja, igen,gondolom, hogy ez a post túl sok mindenkit nem fog izgatni....szorri a testnedvekért). Jó, igazából arról van szó, hogy a szülei felismerik a jeleket, gyorsan lekapják róla a pelust, és bilire teszik, ő meg röccsent, de hát akkor is. Mégis mikor kell ezt a bizniszt beindítani és leginkább hogyan? Mert ez a módszer nekünk nem fog bejönni, Giulidance nem egy nagyon rákészülős típus, eléggé gyorsan és diszkréten intézi ezeket a dolgokat. Úgy naponta háromszor. Jó lenne, ha valahogy kikeverednénk a kakás popszival történő szabadfogású bírkózás,rosszabb esetben üldözés problematikájából, egyre keményebb menet megelőzni, hogy ne kenje össze aki ágyunkat is.
Egyébként breaking, hogy felismerte az IKEA-s tolós kocsi értelmét,és most tol feszt, nagyon élvezi, hogy függőlegesen is frankón tud helyet változtatni. Ja,meg összegyűjtheti benne a szemetet is...

2 commenti:

  1. Ez nem szobatisztaság, csak a szülei folyamatos jelenléte. Rebecca is majd csak 2-3 éves korában lesz szobatiszta, pont úgy, mint Zsüli.

    RispondiElimina
  2. Inkabb treneljetek a gyereket a takaritasra, a bili varhat...

    RispondiElimina