lunedì 20 settembre 2010

Az elsőbbségi kassza

Csiri mostanában nem ismer sem Istent, sem embert ha arról van szó, hogy bevásárláskor nekünk melyik pénztárnál kell fizetni.Természetesen a gyorsnál, amelyet egyébként teljes joggal veszünk igénybe, hiszen terheseknek, illetve mozgásukban valamilyen oknál fogva korlátozott személyeknek tartanak fenn. De nyilvan barki beall itt is a sorba, akiket aztán el lehet küldeni, mert a kassza a MIÉNK. Szóval mostanában Csiri odanyomul a pénztárhoz, elkezd hepciáskodni, hogy nekünk elsőbbségünk van, mert terhes az asszony, és arrébb parancsolja a népeket.Tegnap is ugyanígy tett az Auchanban pedig nem voltak túl sokan előttünk, de egy valakit azért sikerült elpaterolnia. Kár, hogy ezután vettük észre, hogy az illető sánta. Bottal. Szegény ráadásul csak kb. két baguetettet akart venni, mi meg jól befurakodtunk elé a dugig tömött bevásárlókocsinkkal. Amikor leesett nekünk a helyzet onnantól kezdve nem tudtuk abbahagyni a röhögést. Ez kb. tegnap este ért véget. :-)
Egyebekben még mindig nagyon várakozunk, és még mindig nagyon unjuk.Viszont ma délután megyünk a nőgyógyászhoz, nagyon remélem, hogy fog tudni érdemi információkkal szolgálni, és mond valamit, hogy mikor érkezik Juli, különben hamarosan mindketten becsavarodunk. Én éjszakánként már alig alszom, azaz kb. háromig valamennyit, utána pisitúra, és onnantól kezdve ébren forgolódóm. Bár ez a forgolódás is enyhén eltúlzott kifejezés, mert egy kész tortúra, amire balról jobbra gördülök a fókahasammal. Mert persze addigra már beáll a derekam is, és tiszta merev vagyok. ÁÁÁÁÁÁ.
Az ingatlankeresgélés is folytatódik,és most van egy, amibe szerelmesek vagyunk, Csiri álmodott is vele,szóval hivatalos. A szomszéd menő településen van, a történelmi belvárosban, és nagyon nagyon cuki. De babonából egyelőre semmi többet. Alkudozni kell még, reméljük sikerül.

2 commenti:

  1. hát ezen a kasszáson én is nagyon felröhögtem. de egy terhes csak előbbre való mint egy sánta, nem?

    RispondiElimina
  2. hát bakker, én azóta is röhögök, amikor eszembe jut, aztán nem volt rest a parkolóban kisasolni a sántát, hogy megnézze, hogy van-e rokkantmatrica a kocsiján...

    RispondiElimina