giovedì 16 settembre 2010

A tanu

Ma tanu voltam egy kozjegyzoi okirat felolvasasakor, micsoda emocio! Gyorsan meg is allapitottam, hogy ez itt sem egy rossz melo, az okirat ket oldalas volt, ebbol masfelet a szemelyes adatok (erintettek + tanuk) foglaltak el, aztan egy fel oldal erdemi resz es passz. Ez kb. hatszaz juroert.
Egyebekben en tovabbra is varakozo allasponton vagyok, es probalok minden egyes fura erzesre nagyon rakoncentralni, hogy ez lehet-e mar AZ, de nem, nem es nem. Szeptember elejen nagy vaganyan mondtam mindenkinek, hogy a 20-i nogyogyaszati vizsgalatra mar tuti nem kell mennem a szepen lebarnult, aranyakkal alaposan feldiszitett, brillantinozott haju josagos doktor bacsihoz , de egyelore ugy tunik, hogy tulsagosan is optimista es elhamarkodott volt ez a kijelentesem, a gyereknek esze agaban sincs kibujnia. Bizonyara paradicsomi allapotok uralkodnak a testemben, es marha jol elvan, mint valami törökfürdőben.
Kozben tovabbra is folyamatosan jarunk lakasokat nezegetni, tegnap is kettot, de most egyelore megint semmi emlitesremelto...Szoval ezek az utolso napok nem tul esemenydusak, inkabb csak a turelmetlenseg es nyugosseg jellemzi oket, mindkettonk reszerol.

Nessun commento:

Posta un commento