lunedì 13 settembre 2010

Hogy lesz belőlünk szülő?

Egy ilyen kurzuson voltunk tegnap a Chiccoban. Mert mi most mar vegervenyesen es teljesen belebolondoltunk-szerelmesedtunk a Chiccoba. Egyszeruen a tenyerukon hordoznak, teljesen elkenyeztetnek minket a penzunkert. Szoval voltunk ezen akurzuson, elmondtak hogy kell szoptatni/furdetni/altatni, plusz azt, hogy a terhesség valojaban nem er veget a szulessel a 9 honap endogesztaciot koveti 9 honap estogesztacio is, ami annyit jelent, hogy a szulesi utani 9 honapban ugyanugy megtalalhatok azok a hormonalis valtozasok,hangulatingadozasok, stb., mint amik a terhesseg alatt. Ennek nem orultem tulzottan, de majd maximum en kivetel leszek ez alol a szabaly alol. Lenyeg, hogy jo kis delelott volt, meg kaptunk egy csomo ajandekot, mert ilyen nagylelkuek ezek a chiccosok. Aztan ebed anyoseknal, egy szokasos rovidebb fajta harom orahosszas vasarnapi,megkoronazva a forma 1-el, a vegen mar nagyon nem birtam, nekem meg magyar ritmusaim vannak, vasarnapi ebed utan le kell fekudnom aludni, nem pedig bamulni, hogy hogyan köröz a Ferrari. Utana kave a nagymamanal, ahova befutottak egyeb rokonok is,es jol megfogdostak a hasamat.Nana. Mert olyan erdekes. NEha olyan kemeny,mint valami ko. Bizarr.
Ja, penteken voltunk ingatlanosnal,mert kis hijan vettunk egy lakast, de aztan a pasas annyira eroszakos es surgeto volt, hogy viszaleptunk, mindenesetre vicces volt latni, hogy hogy alkudoznak. Volt egy olyan epizod benne, amikor Csiri felallt, hogy "hat ennyiert, meg igy, mnit kepzel", es akkor a pasas nyilvan visszatartotta. Tisztara, mint valami dramaban.
Szombaton szules eloptti utolso estenk Torinoban - legalabbis mi igy terveztuk- elmentunk aperitivozni Csiri egy baratjaval meg a nojevel, utana meg setalgattunk, csak velem mar nem nagyon lehet birni, komolyan, en nem tudom, hogy masokkal is megesett-e, de en azt tapasztalom, hogy amikor gyalogolok, akkor valahogy a gyermek jobban nyomja a holyagom, es pisilni kell. De nagyon. Es allandoan. Rettenet. Szoval marha idegesito, hogy setafikalas kozben allandoan azt kell sasolnom, hogy hol van a kozelben civilizalt mosdo.

Nessun commento:

Posta un commento