venerdì 12 novembre 2010

S.O.S.Szerelem


Jaja, az ún. magyar közönségfilmet az utóbbi két napban kétszer adta le a Rai Movie, tisztára meg is hatódtam, amikor Csányi Sanyi és Ullmann Móni olaszul szólaltak meg ( ez Csányinak nem tett rosszat, az olasz hangja jobb volt, mint a magyar cincogás), és vicces volt hallani a Magna Cum Laudét az olasz tévében.

Egyebekben semmi különös a hét a kaka-para jegyében telt, de ma tüzijátékot rendezünk, mert sikerült önállóan, úgyhogy remélhetőleg minden visszatér a régi kerékvágásba, mert nehezen viseltük a hasfájást (mi is, Kisbéka meg még inkább), meg azt, hogy egy egy hónapos gyereket minden másnap zaklatni kell a popsijában, hogy evakuáljon. Szóval ezt egyelőre letudtuk. Legalábbis mára biztos.

Holnap estére szülinapi zsrba vagyunk hivatalosak Csiri unokaöccse, a kis Mau(gli) tölti be az öt évet, és jól megünnepeljük családilag, mi majd esszük a süteményt, a rokonok hangosan csácsároznak ,Mau a kutyákkal játszik az asztal alatt meg néha firkál valamit a falra, Giuli baba megbékésen alszik majd a babakocsiban, ahogy ezt minden alkalommal tenni szokta, ha nem vagyunk itthon. Idilli lesz. Olyan szicíliai idill.

Nessun commento:

Posta un commento